تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد
سرخط خبرها

هوادار لیگ برتری شود، امتیازش را می‌فروشد| عنایتی خسته از مشکلات مالی

  • کد خبر: ۷۴۶۴۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
هوادار لیگ برتری شود، امتیازش را می‌فروشد| عنایتی خسته از مشکلات مالی
تیم هوادار با مدیریت و مربیگری رضا عنایتی شرایط بسیار خوبی برای صعود به لیگ برتر دارد و احتمالا می‌تواند یکی از صعود کننده‌ها نیز لقب بگیرد، اما چنانچه این تیم صعود کند، عنایتی امتیاز تیمش را خواهد فروخت.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، وضعیت تیم هوادار درلیگ یک بسیار خوب است و این تیم قابلیت صعود به لیگ برتر را دارد. این تیم با مربیگری و مدیریت رضا عنایتی نتایج خوبی درلیگ یک گرفته و به احتمال زیاد یکی از صعود کننده‌ها خواهد بود.  

صعود هوادار به لیگ برتر، اما منجر به ادامه تیمداری عنایتی نخواهد شد چرا که این باشگاه غرق درمشکلات مالی بزرگ است و اگر هم تا اینجا خودش را رسانده به دلیل حمایت‌های مالی شخص عنایتی است. بعد از مشکلاتی که برای مالک سابق باشگاه هوادار پیش آمد، عنایتی یک تنه جور تیم را کشید و حتی خودروی لندکروزش را هم برای جبران هزینه‌های تیم فروخت.  

عنایتی، اما دیگر تاب این همه مشکلات مالی را ندارد و درتوانش نیست که اگر هوادار به لیگ برتر صعود کرد، هزینه‌های این تیم را جبران کند. بدون شک اگر هوادار لیگ برتری شود، عنایتی امتیاز تیمش را خواهد فروخت و دوره جدیدی از مربیگری را در دیگر تیم‌ها آغاز خواهد کرد.

عنایتی همین فصل می‌توانست سرمربی تیم آلومینیوم اراک هم شود، اما به دلیل تعهدی که به بازیکنان هوادار داشت و نمی‌خواست رفیق نیمه راه باشد، در این تیم ماند.  

ازگوشه و کنار شنیده می‌شود که مدیران باشگاه سایپا نیز درتلاشند درصورت سقوط به دسته پایین تر امتیاز تیم هوادار را از رضا عنایتی بخرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->