مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

هوادار لیگ برتری شود، امتیازش را می‌فروشد| عنایتی خسته از مشکلات مالی

  • کد خبر: ۷۴۶۴۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
هوادار لیگ برتری شود، امتیازش را می‌فروشد| عنایتی خسته از مشکلات مالی
تیم هوادار با مدیریت و مربیگری رضا عنایتی شرایط بسیار خوبی برای صعود به لیگ برتر دارد و احتمالا می‌تواند یکی از صعود کننده‌ها نیز لقب بگیرد، اما چنانچه این تیم صعود کند، عنایتی امتیاز تیمش را خواهد فروخت.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، وضعیت تیم هوادار درلیگ یک بسیار خوب است و این تیم قابلیت صعود به لیگ برتر را دارد. این تیم با مربیگری و مدیریت رضا عنایتی نتایج خوبی درلیگ یک گرفته و به احتمال زیاد یکی از صعود کننده‌ها خواهد بود.  

صعود هوادار به لیگ برتر، اما منجر به ادامه تیمداری عنایتی نخواهد شد چرا که این باشگاه غرق درمشکلات مالی بزرگ است و اگر هم تا اینجا خودش را رسانده به دلیل حمایت‌های مالی شخص عنایتی است. بعد از مشکلاتی که برای مالک سابق باشگاه هوادار پیش آمد، عنایتی یک تنه جور تیم را کشید و حتی خودروی لندکروزش را هم برای جبران هزینه‌های تیم فروخت.  

عنایتی، اما دیگر تاب این همه مشکلات مالی را ندارد و درتوانش نیست که اگر هوادار به لیگ برتر صعود کرد، هزینه‌های این تیم را جبران کند. بدون شک اگر هوادار لیگ برتری شود، عنایتی امتیاز تیمش را خواهد فروخت و دوره جدیدی از مربیگری را در دیگر تیم‌ها آغاز خواهد کرد.

عنایتی همین فصل می‌توانست سرمربی تیم آلومینیوم اراک هم شود، اما به دلیل تعهدی که به بازیکنان هوادار داشت و نمی‌خواست رفیق نیمه راه باشد، در این تیم ماند.  

ازگوشه و کنار شنیده می‌شود که مدیران باشگاه سایپا نیز درتلاشند درصورت سقوط به دسته پایین تر امتیاز تیم هوادار را از رضا عنایتی بخرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->